WONINGSTYLING

De eerste indruk van uw huis is bepalend!

In de huizenverkoop werkt het bijna hetzelfde als bij solliciteren: de eerste indruk is bepalend. Ga daarom verder dan alleen een goede opruimbeurt als u uw huis goed wilt verkopen. Een vriendelijke, open sfeer werkt zoveel beter dan een troosteloze indruk. Kleurgebruik, verlichting en meubilair: als het goed op elkaar is afgestemd doet een rondje styling echt wonderen voor de verkoop van uw huis.

Even voorstellen, onze stylistes
House2style is een Westlands familiebedrijf waar Tabitha en Priskilla Laarman met veel enthousiasme woningen stijlvol klaar maken voor de verkoop. Beide zussen zijn gecertificeerd vastgoedstyliste. Ze voorzien iedere woning met hun “handen uit de mouwen”-mentaliteit iedere woning snel en effectief van de beste uitstraling. Dankzij deze aanpak springt uw woning er echt uit op Funda.

Wat doet House2style?
• Verkoopstyling: uw woning wordt zo aantrekkelijk mogelijk voor een brede doelgroep kopers
• Meubelverhuur: een tijdelijk interieur geeft onbewoonde woningen toch de sfeer van een thuis
• Interieurontwerp: uw nieuwe woning krijgt de sfeer waarin u zich thuis voelt

Kers op de taart
Investeren in een goede woningstyling is een kers op de taart die zichzelf snel terugverdient. Bij woningverkoop is het een echte win/win-situatie: uw woning ziet er tiptop uit en wij hebben direct prachtige foto’s voor de website en Funda.