VERKOOPBEGELEIDING

Wilt u uw huis verkopen? Wij maken graag vrijblijvend kennis met u én uw woning!

Een voorgenomen woningverkoop levert allerlei vragen op. Hoe bepaalt u uw vraagprijs? Hoe bereikt u de juiste kopers? Is uw huis al helemaal verkoopklaar? En wat is het beste moment om de verkoop op te starten?

Eerst kennismaken, dan pas verder
Nee, Broch Makelaardij heeft geen pasklare antwoorden op de plank liggen op al uw vragen. Wij houden van goede en transparante communicatie en vinden het erg belangrijk om goed met u af te stemmen wat u van ons kunt verwachten en welke strategie u wilt volgen. Daarom maken wij graag eerst kennis met u, en lopen wij samen een rondje door uw woning. Dan weten wij pas écht wat u wilt en wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Onze aanpak
Na het eerste kennismakingsgesprek krijgt u van ons een indicatie van wat uw woning waard is. Wij bespreken uw wensen en beantwoorden uw vragen. Op basis hiervan ontvangt u een offerte en een persoonlijk verkoopplan, met als belangrijkste doel: een zorgvuldige verkoop van uw woning, tegen de beste prijs!

WhatsApp groepgesprek
Gaan wij voor u aan de slag, dan doet u gedurende het hele proces zaken met dezelfde makelaar. Middels een WhatsApp groepsgesprek met u, uw makelaar en onze binnendienst kunnen we snel schakelen en elkaar van vorderingen op de hoogte houden. Zo blijft iedereen up-to-date!

Inmeten en fotografie
Wij werken met een vaste “crew”. De woning wordt ingemeten conform de NEN 2580 norm en professioneel gefotografeerd door Tabitha Lemon (LemonShot). Naast het maken van de foto’s verzorgen wij ook een volledige 3D scan van uw woning. Deze 3D scan geeft de potentiële koper de keuze om op drie verschillende manieren uw woning te bekijken: als virtual reality tour, 3D-plattegrond en als poppenhuis-model. Je hebt het gevoel dat je daadwerkelijk in de woning staat. Voor een extra opvallende woningpresentatie leveren wij op verzoek ook hoogtefoto’s of een (drone)video aan.

Woningstyling
Uw woning krijgt helemaal een perfecte verkoopuitstraling als wij de gecertificeerde vastgoedstylisten Tabitha Laarman en Priskilla Laarman van  inschakelen. Zij geven u persoonlijk advies en tips waarmee de woning volledig tot zijn recht komt. Wij kunnen u ook helpen met het laten uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zodat uw woning in topconditie op de markt komt.

Uw huis in de spotlights
Na goedkeuring van alle stukken gaan we pas écht van start. Uw woning wordt aangemeld op het netwerk van Funda en krijgt een plek in onze etalage. Ook ontvangt u van ons promotiemateriaal in de vorm van een bord voor op het raam, waarmee uw woning goed opvalt.

Eigen woningwebsite
Bij ons krijgt iedere woning een eigen woningwebsite (zie www.voorbeeldbrochmakelaardij.nl). Zo wordt uw huis goed in de schijnwerpers gezet. Professionele foto’s, eventuele filmpjes en plattegronden worden hier aantrekkelijk gepresenteerd en er is veel ruimte voor aanvullende informatie. Potentiële kopers kunnen dus op ieder willekeurig moment kijken of uw woning echt bij hen past. En natuurlijk zetten wij ook verschillende social media in om uw huis onder de aandacht te brengen.

Bezichtigingen
Wij zijn heel flexibel: ook in de avonduren en het weekend is het mogelijk om geïnteresseerden rond te leiden in uw huis. Wij adviseren u over de voorbereiding hiervan en koppelen na iedere bezichtiging de bevindingen aan u terug. Na de rondleiding nemen wij contact op met de geïnteresseerden om hun mening te peilen en eventueel vervolgafspraken te maken.

Onderhandelingen
Natuurlijk doen wij ook de onderhandelingen met de potentiële koper van uw woning. In principe gebeurt dit schriftelijk, maar soms komt het voor dat wij telefonisch afstemmen. Tijdens het onderhandelingsproces wordt u voortdurend op de hoogte gehouden en voorzien wij u van advies. Daarbij kunt u erop rekenen dat wij een goede verkoopprijs realiseren, onder de beste voorwaarden.

Gelukt!
Bent u het eens geworden met de koper en kan de koop worden gesloten? Dan stellen wij de koopakte op en zorgen wij voor de administratieve afhandeling. Wij ondersteunen u ook bij de levering: wij begeleiden de inspectie van de woning, nemen de meterstanden op, controleren de eindnota en leveringsakte en gaan met u mee naar de notaris, waar de overdracht plaatsvindt.