BEHEER VAN ONROEREND GOED

Onroerend goed beheer:  maximaal rendement uit uw onroerend goed

Op het moment dat u de sleutel van uw onroerend goed overdraagt aan Broch Makelaardij weet u één ding zeker: dat zit wel goed. Bij ons kunt u rekenen op maximaal rendement van uw onroerend goed portefeuille. Wij hebben niet voor niets jarenlange ervaring opgebouwd met het beheren van onroerend goed, zowel woningen als bedrijfspanden.

Wel de lusten, niet de lasten
Eigenlijk heeft u geen omkijken meer naar uw pand(en). Wij voeren de administratie, zorgen voor stipte betaling, communiceren met uw huurders en regelen het onderhoud. U hoeft evenmin uw hoofd te breken over betalingsachterstanden; wij nemen tijdig de juiste maatregelen als dat onverhoopt nodig mocht zijn. En dankzij ons uitgebreide regionale netwerk vinden wij snel betrouwbare huurders voor onze klanten, ook bij tijdelijke leegstand.

Aan- en verkoop
Wilt u uw onroerend goedportefeuille verkopen of juist uitbreiden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed netwerk en volgen marktontwikkelingen op de voet. Daardoor kunnen wij meestal  zorgen voor een snelle, effectieve bemiddeling.

Financieel beheer
Het financieel beheer van uw onroerend goed regelen wij tot in de puntjes. Wij managen de geldstroom en u weet op welk moment u uw huurinkomsten ontvangt.

Technisch onderhoud
Wij zijn het contactpersoon voor uw huurders bij vragen en klachten. Daar heeft u dus geen omkijken naar. Voor onderhoud, storingen en reparaties kloppen wij uitsluitend aan bij professionele, betrouwbare bedrijven. U kunt er dus op vertrouwen dat uw pand in topconditie is én blijft.