AANKOOPBELEGEIDING

Een aankoopmakelaar bespaart u tijd, geld en gedoe!

Een huis kopen doet u maar een paar keer in uw leven. Daarom is het logisch als u misschien twijfelt waar u goed aan doet bij de onderhandeling. Of niet precies weet waar u bouwtechnisch op moet letten. Broch Makelaardij loopt graag met u mee tijdens het hele aankoopproces en biedt professioneel advies.

Beetje verliefd
Bij het kopen van een huis speelt het gevoel een grote rol. U ziet het huis van uw dromen en wordt er verliefd op. Maar let op: liefde maakt blind! Kleine onvolkomenheden worden over het hoofd gezien, u hapt te snel toe. Daarom is het vaak goed om even wat professionele afstand te bewaren. Wij helpen u hier graag bij.

Aankoopmakelaar

Door te investeren in een aankoopmakelaar bespaart u veel geld, tijd en onzekerheid. Wij gaan de woning samen met u bezichtigen en houden daarbij uw woonwensen en -eisen scherp in het vizier. We onderzoeken het kadaster, kennen bestemmingsplannen en bijvoorbeeld de financiële positie van de betreffende Vereniging Van Eigenaren. Met onze ervaren blik beoordelen we de staat waarin het huis verkeert en bepalen samen met u de onderhandelingsstrategie.

WhatsApp groepsgesprek
Middels een WhatsApp groepsgesprek met u, uw makelaar en onze binnendienst kunnen we snel schakelen en elkaar van interessante woningen en vorderingen op de hoogte houden.

Onderhandeling
Loven, bieden, op het juiste moment toehappen of toch loslaten? Sommigen liggen ’s nachts wakker van dit proces. Laat het onderhandelen gerust over aan Broch Makelaardij. Wij hebben de juiste onderhandelingstechnieken, staan los van de emotie en kennen de te volgen strategie op ons duimpje.

Overeenstemming
Bent u het eens geworden met de verkoper van de woning? Wij zorgen graag voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. Wij controleren de koopakte met bijbehorende documenten. Op de dag van de sleuteloverdracht checken wij de meterstanden en gaan met u mee naar de notaris.

Broch Makelaardij staat met raad en daad naast u tijdens het hele aankoopproces!