DIENSTEN

Diensten

Ervaar de professionele dienstverlening van Broch Makelaardij
Wilt u goede ondersteuning bij uw zoektocht naar een nieuwe woning? Denk aan Broch Makelaardij. Wij hebben jarenlange technische, professionele kennis in huis om de juiste prijs te bepalen. We weten waar op gelet moet worden en hoe de hazen lopen bij een onderhandeling.

Overweegt u uw huis te verkopen?  Wij zetten uw woning precies zó in de spotlights dat het de juiste kopers aantrekt. Maak daar gebruik van!

Broch Makelaardij biedt u een totaalpakket aan mogelijkheden om professioneel en zorgeloos een huis te kopen of te verkopen. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in onroerend goed beheer. En u weet het: wij werken niet alleen pandgericht, maar óók klantgericht. U kunt dus rekenen op maatwerk. Bij ons kunt u terecht voor professionele:


Servicegesprek

Op deze website kunt u lezen welke dienstverlening wij in huis hebben. Maar iedere klant en iedere situatie is weer anders. Daarom maken wij graag een afspraak met u voor een vrijblijvend servicegesprek. Dan kunnen wij onze mogelijkheden nader toelichten, al uw vragen beantwoorden en kijken wat wij voor ú kunnen betekenen.

Die persoonlijke service, waarbij uw wensen centraal staan, hoort helemaal bij Broch Makelaardij!